1 de juny del 2008

Brossa i Bartra al Marquet de les Roques


El Marquet de les Roques és l’indret aquell on el Joan Oliver i la seva colla es reunien per fer bullir l’olla i tocar allò que no sonava als més benpensants de l’època. 

El Marquet de les Roques és el lloc aquell on els fanàtics ordidors es troben un cop l’any, hi mengen, hi beuen i hi fan tot tipus d’activitats més o menys legals.

El Marquet de les Roques és el marc d’actes ben diversos. També d’un cicle de poesia que organitza l’Obrador, l’any passat a la vora del foc (perquè el feren a l’hivern), i enguany sota els til·lers (perquè es va fer a la primavera i continuarà a la tardor).

Ja hi van passar la Núria Martínez-Vernis i el Josep Tuset (coincidint precisament amb la festa d’Ordint la trama), i el Víctor Mañosa i l’Àlex Susanna.

I a la tardor, què? Doncs a la tardor arriben els poetes absents! I per convertir l’absència en presència, res millor que les paraules, oi? Així, el dissabte 20 de setembre, a les set de la tarda, serà l’hora de l’homenatge a Joan Brossa, amb la participació de Joaquim Sala-Sanahuja i Rosa Cadafalch. I quinze dies més tard, el 4 d’octubre, també a les set de la tarda, homenatge a Agustí Bartra, amb Feliu Formosa, Jaume Aulet i Paquita Company.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada